Me të njëjtën veshje disa herë

Me të njëjtën veshje disa herë

Fytyrat publike janë nën presion dhe angazhim të vazhdueshëm publik dhe ky fakt i detyron ata që gjithmonë të duken në një mënyrë të caktuar

Por, disa prej fytyrave publike duket se nuk e kanë problem që me të njëjten veshje të paraqiten në publik disa herë.

Ato më së miri e dëshmojnë se jo çdo herë për ngjarje të rëndësishme duhet një veshje e re.

Rtv21.tv, ua sjell disa nga fytyrat e njohura publike që kanë veshur të njëjtin fustan , dhe janë dukur shumë të bukura/21Media

Cate Blanchett 2014 – 2018

Kate Moss 1998 vs 2004

Helen Mirren 2013 – 2013

Cate Blanchett 2014 – 2019

Tiffany Haddish 2017-2018

Cate Blanchett 2014 – 2018

Laura Dern 1995 – 2013 – 2020

 Rita Moreno 1962 – 2018

Kate Middleton 2011 – 2016

Jane Fonda 2014 – 2020

 Arianna Huffington 2013 – 2020