Te famshmet që dëshmuan se nuk është vonë për t'u bërë nënë

Te famshmet që dëshmuan se nuk është vonë për t’u bërë nënë

Në janar të vitit 2020, Cameron Diaz, në moshën 47 vjeç, befasoi botën me njoftimin e saj – tani ajo është një nënë e një vajze foshnje të quajtur Raddix. Vjet për vjet, të famshmit tanë të preferuar vazhdojnë të dëshmojnë se nuk është kurrë vonë për tu bërë nënë, përcjell portali rtv21.tv

Këtu paraesim nënat e famshme që kishin fëmijë pas moshës 40 vjeç dhe shijuan mëmësinë e tyre në maksimum.

Cameron Diaz kishte një fëmijë në moshën 47 vjeç

Alyssa Milano kishte bebe në moshën 38 dhe 41 vjeç

Janet Jackson pati një fëmijë në moshën 50 vjeç

Gwen Stefani kishte bebe në moshën 36, 38 dhe 44 vjeç

Mariah Carey pati fëmijë në moshën 42 vjeç

Halle Berry kishte fëmijë në moshën 41 dhe 47 vjeç

Kelly Preston kishte bebe në moshën 29, 37 dhe 48 vjeç.

Rachel Zoe pati bebe në 39 dhe 42 vjeç

Uma Thurman kishte bebe në moshën 27, 31 dhe 42 vjeç

Julianne Moore kishte bebe në moshën 36 dhe 41 vjeç

Kenya Moore kishte një fëmijë në moshën 47 vjeç

Geena Davis kishte fëmijë në moshën 46 dhe 48 vjeç

Marcia Cross kishte fëmijë në moshën 45 vjeç

Geri Halliwell kishte bebe në moshën 33 dhe 44 vjeç

Brook Shields kishte bebe në moshën 38 dhe 41 vjeç

Rachel Weisz kishte fëmijë në moshën 35 dhe 48 vjeç

Molly Ringwald kishte fëmijë në moshën 35 dhe 41 vjeç

Natalie Imbruglia pati një fëmijë në moshën 44 vjeç

Karina Smirnoff, shtatzënë në 42 vjeç

Mila Jovovich, shtatzënë në moshën 44 vjeç