Fotografi nga fëmijëria

Fotografi nga fëmijëria

Shumica e njerëzve kujtojnë kohët e mira, kur rrjetet sociale, fotografitë dhe filterat kanë qenë vetëm ide. Kur Beyonce ka marrë pjesë në gara të vallëzimit dhe këndimit dhe Selena Gomez ka filluar karrierën e saj në “Barney & Friends”.

Ju sjellim disa fotografi se si kanë qenë të famshmit në fëmijëri, transmeton rtv21.tv

1.Carrie Underwood

2.Ariana Grande

3.Selena Gomez

4.Gwen Stefani

5.Justin Timberlake

6.Macklemore

7.Beyonce

8.Adele