Ngjashmëri e madhe

Ngjashmëri e madhe

Dy persona që nuk kanë lidhje gjaku nuk do të thotë se nuk mund të ngjajnë me njëri tjetrin. Madje një gjë e tillë mund të ndodh shumë shpesh.

Ngjashmëri të madhe ka edhe te fytyar e  të famshmëve, të cilët nuk kanë lidhje familjare po ngjashmëria midis tyre ju lë pa fjalë. /21Media 

Olivia Culpo dhe Eiza González

Haley Bennet dhe Jennifer Lawrence

Justin Beiber dhe Miley Cyrus

Angelina Jolie dhe Melissa Baizen

Selena Gomez dhe Sofia Solares

Ryan Gosling dhe Johannes Laschet

Ed Sheeran dhe Ty Jones