Nëse mendoni ta ndryshoni stilin e flokëve, të famshmit mund të jenë burim i inspirtimit. Ata vazhdimisht provojnë diçka të re dhe eksperimentet në flokë janë një nga gjërat që më së shumti pëlqejnë për ta freskuar dukjen e tyre./21Media