Heterokromia te të famshmit

Heterokromia te të famshmit

Shumë të famshëm shpesh rrëfejnë se, prapa dritave, duartrokitjeve, kamerave dhe make-up, ata  thjesht janë persona të zakonshëm.

Është e vërtetë: ata janë qenie njerëzore, ashtu si pjesa tjetër e. Sidoqoftë, ka raste në të cilat ato posedojnë veçori të caktuara që i bëjnë ato unike, dhe ne nuk po i referohemi talentit ose një IQ më të lartë. përcjell 21Media

Kësaj radhe do të flasim për Heterokrominë e cila është një anomali që pëfshinë vetëm 1% të njerëzve në botë.

Edhe pse mund të ndodhë edhe në flokë apo lëkurë, ajo më së shpeshti shfaqet në sy. Njëri sy është në një ngjyrë p.sh i kaltër dhe tjetri p.sh ngjyrë të kaftë. Kjo është e shprehur edhe te disa të famshëm./21Media

1. Jane Seymour

2. Dan Aykroyd


3. David Bowie


4. Mila Kunis


5. Elizabeth Berkley

6. Josh Henderson

7. Henry Cavill

8. Kate Bosworth