Të gjashtë ekipet e Premier Ligës të përfshira në Superligën Evropiane tani janë tërhequr nga gara.

Manchester City ishte klubi i parë që u tërhoq pasi Chelsea kishte sinjalizuar qëllimin e tyre për ta bërë këtë duke përgatitur dokumentacionin për t’u tërhequr.

Katër skuadrat e tjera – Arsenali, Liverpool, Manchester United dhe Tottenham – të gjithë kanë ndjekur shembullin.

Super Liga tha se do të rishikojë “hapat më të përshtatshëm” për të rimodeluar projektin.

Superliga me 12 skuadra u njoftua të dielën për një dënim të gjerë./21Media