Fotografët kalojnë nëpër shumë vështirësi

Fotografët kalojnë nëpër shumë vështirësi

Në shikim të parë, të jesh një fotograf i kafshëve të egra mund të duket lezetshëm, mund të udhëtosh nëpër botë, të takosh njerëz nga kultura të ndryshme dhe natyrisht të shkrepësh fotografi mahnitëse që të gjithë do t’i admirojnë më vonë.

Por nuk është aq e thjeshtë sa mund të mendoni, sepse kjo lloj fotografie kërkon shumë përgatitje.

Më poshtë keni disa fotografi që tregojnë se të jesh fotograf nuk është një detyrë e lehtë./21Media