Rushiti: Dialogu është i mangët nëse nuk diskutohet për viktimat e dhunës seksuale

Rushiti: Dialogu është i mangët nëse nuk diskutohet për viktimat e dhunës seksuale

Përfaqësues të 20 mijë grave dhe burrave, të cilët i mbijetuan dhunës seksuale, këmbëngulin që në tavolinën e bisedimeve Kosova ta shtrojë edhe këtë problem dhe njëherësh të përfaqësohet nga kjo pjesë e dëmtuar e shoqërisë. Në të kundërtën, sipas tyre, nuk duhet të arrihet asnjë marrëveshje./21Media