Kryetari i komunës së Ulqinit, Aleksandar Daboviq informoi se nga sot për  të hyrë në vendkalimin kufitar Sukobin/Muriqan për në Malë të Zi, të miturve nga Kosova për kalim u duhet vetëm një certifikatë lindje, kartë studentore apo shëndetësore.

Ai po ashtu informoi se nga së shpejti do të ketë njohe etëndërsjelltë e polisave të sigurimit, si dhe vetëm një kontroll gjatë kalimit në vendkalimin kufitar Sukobin/Muriqan gjatë sezonit turistik. veror./21Media

🇦🇱

Sapo morra një lajm FANTASTIK…

🇲🇪 🤝 🇽🇰

✅ Që nga sot, 27 prill 2021, për hyrje në vendkalimin kufitar…

Posted by Aleksandar Dabovic on Monday, April 26, 2021