Çerkini: Pse nuk po u dorëzohen mbetjet mortore familjarëve.-Gërxhaliu: Nuk përputhen me dhënësit e gjakut të familjarëve të të zhdukurve..-Lluka: Beogradi po vazhdon ta politizojë çështjen e personave të zhdukur.-Gjetaj: Mungesa e informacioneve të besueshme mungesë e madhe për ne

Çerkini: Pse nuk po u dorëzohen mbetjet mortore familjarëve.-Gërxhaliu: Nuk përputhen me dhënësit e gjakut të familjarëve të të zhdukurve..-Lluka: Beogradi po vazhdon ta politizojë çështjen e personave të zhdukur.-Gjetaj: Mungesa e informacioneve të besueshme mungesë e madhe për ne

Qendra Burimore për Persona të Zhdukur njoftoi se deri në fund të vitit do të gërmohen edhe pesë lokacione të reja. Familjarët e personave të pagjetur kërkuan të dinë se çka po ndodh me mbetjet mortore që janë në Institutin Mjekësor Ligjor dhe përse nuk po u dorëzohen familjarëve./21Media