Zhitia: Kërkojmë nga institucionet të na njohin të drejtat tona   

Zhitia: Kërkojmë nga institucionet të na njohin të drejtat tona   

Të plagosurit e para luftës, kërkuan nga Komisioni për të Drejtat e Njeriut, që  të barazohen më invalidët  e luftës, dhe t’u njihet kontributi që kanë dhënë për lirin e vendit.
U kërkua që kjo të bëhet ose përmes ndryshimit të ligjit aktual ose të bëhet ligj i ri për statusin e tyre./21Media