Dragusha: Fondet t’i dedikojnë në vendin e duhur

Dragusha: Fondet t’i dedikojnë në vendin e duhur

Përmes një aktivitet simbolik, Rinia e Partisë Demokratike të Kosovës në Prishtinë, shprehen pakënaqësitë e tyre për gropat në rrugët dhe trotuaret e kryeqytetit.
Përmes këtij aktiviteti ata i mbuluan dy gropa në rrugën “Agim Ramadani”, prapa Teatrit Kombëtar./21Media