Për herë të parë në Kosovë përdoret formatin diptih


Për herë të parë në Kosovë përdoret formatin diptih

 Sonte në Teatrin Kombëtar të Kosovës jepet premiera e shfaqjes “Pa mua”, me regji të Shkurta Aliut dhe Alban Beqirajt. Këta dy regjisor tekstin e romansierit Samuel Beckett do ta sjellin në formatin dip-tih, format ky që përdoret për herë të parë në Kosovë. Ekipi i RTV21, do të sjellin rrëfimin e regjisores Shkurte Aliu dhe aktores Donikë Ahmeti për këtë shfaqje e cila trajton fatin e gruas në shoqëri.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media