Dy këto institucione të kulturës funksionojnë me ushtrues detyre

Dy këto institucione të kulturës funksionojnë me ushtrues detyre

Institucionet e kulturës në vend vazhdojnë të kenë probleme me pozitat menaxheriale.

Dy këto institucione të kulturës funksionojnë me ushtrues detyre

Institucionet e kulturës në vend vazhdojnë të kenë probleme me pozitat menaxheriale.

Kësaj radhe, janë Teatri Kombëtar i Kosovës dhe Baleti Kombëtar të cilët janë duke funksionuar pa drejtor të përgjithshëm, përderisa TKK-ja që nga qershori i vitit 2019 nuk ka as drejtor artistik. Duket, se kësaj periudhe me ushtrues detyre më në fund do t’i vije fundi. Në Ministrinë e Kulturës thonë se konkurset për këto tri pozita do të hapen në javën e parë të muajit shkurt.(Përgaditi Abaz KRASNIQI)./21Media