Një artiste 45 vjeçare, Rebekah Jenkins nga Britania e Madhe ka kaluar 5 vitet e fundit duke bërë art nga mijëra shirita të vegjël letre, transmeton rtv21.tv.

“Unë kam një interes të madh për botën natyrore dhe teknikën e hollësishme që i jep bukuri artit të flokëve, leshit dhe puplave, kështu që krijova nga a-deri te-z kafshë nga ajri, toka dhe deti për të treguar stile të ndryshme që mund të krijohen”, ka thënë artistja.

Ajo tha se po përpiqet t’i bëj fotografitë e kafshëve nga letra të duken sa më reale që të jetë e mundur./21Media