Art me guralecë

Art me guralecë

Këto krijime të mrekullueshme dhe reaaliste janë të krijuara nga gurët, ngjyra, druri dhe imagjinata.

Kjo artiste gurësh thotë se frymëzohet nga materialet e ndryshme dhe natyra, kështu që me këtë teknikë ajo krijon “piktura” unike, shkruan rtv21.tv.

Ajo grumbullon gurë të formave të ndryshme pastaj i ndanë për të ndërtuar atë që sheh./21Media