Gjatë karantinës, shumë prej nesh u detyruan të gjenin mënyra të reja për t’u argëtuar. Disa njerëz ndoqën të gjitha sezonët e çdo shfaqje televizive të bërë ndonjëherë, disa filluan të mësonin një gjuhë të re dhe disa, me sa duket, “vizatuan” një pjesë të mrekullueshme në rrugë duke përdorur një larës presioni. Epo, të paktën një person e bëri këtë dhe emri i tij është Ron Burkett, transmeton rtv21.tv.

Ron Burkett është një fotograf dhe një YouTuber nga Trussville, Alabama. Disa muaj më parë, artisti shpërndau një video në të cilën ai tregoi të gjithë procesin kur ai “skaliti” një kryevepër mbresëlënëse me temë të jetës së egër në rrugën e tij duke përdorur një larës presioni.

Murali përmban pemë gjigante, ujqër të mrekullueshëm, kodra kodrina dhe dre. Pasi Ron përfundon veprën artistike, ai e kap atë duke përdorur dronin./21Media