Arti  që buron nga shpirti

Arti  që buron nga shpirti

Mbi 20 vjet më parë, ky artist po përpiqej të vendoste nëse duhet të mbante ëndrrën për të mbajtur familjen si artist ose për të marrë një punë me orarë.

Ai tregon se si ka vendosur të bëjë këtë lloj arti. “Një mëngjes, i ulur në studio. E thirra gruan time e cila është vetë një artiste dhe i tregova asaj për idenë time – pikturë në nivele të shumëfishta xhami”, tha ai.

Sipas tij menjëherë javën tjetër morën disa pajisje dhe ato piktura në qelq u shitën, shkruan rtv21.tv.

Çdo pikturë përfshin disa shtresa qelqi të ndara nga korniza të brendshme. Thellësia krijon një lojë të fshehur. Drita dhe hija krijojnë iluzionin e lëvizjes./21Media