Buzhala: Rreth 4. 500 zarfe kanë arritur pas afatit ligjor

Buzhala: Rreth 4. 500 zarfe kanë arritur pas afatit ligjor

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk mori vendim për rreth 4 mijë e 500 zarfe me vota të mërgatës të ardhura pas afatit ligjor dhe as për votat e ardhura nga Serbia që janë dorëzuar fizikisht dhe jo përmes postës. Ndërkohë, po vazhdon rinumërimi i 314 vendvotimeve./21Media