Fatmirësisht gruaja është mirë

Fatmirësisht gruaja është mirë

Autoritetet spanjolle të hekurudhës publikuan një video, ku një grua bie në shinat e trenit pasi ishte e shpërqëndruar me telefonin e saj.

Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin kur pasagjerja ishte e ulur në stacionin Estrecho në Madrid.

Derisa treni vjen njerëzit afrohen për të hipur, këtë bën dhe gruaja, por e hutuar nga telefoni gruaja ecë drejt dhe bie në platformën e shinave vetëm pak sekonda para se treni të hynte në stacion.

Video është publikuar më 25 tetor.

Metroja informon se fatmirësisht gruaja është mirë, por pasagjerët duhet të bëjnë kujdes me telefonin./oranews