Numri më i lartë i personave të zhvendosur mbetet Mitrovica

Numri më i lartë i personave të zhvendosur mbetet Mitrovica

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studimin “Personat e pagjetur dhe personat e zhvendosur” në kontekstin e marrëveshjes eventuale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Rekomandohet se çështja e të pagjeturve duhet të bisedohet në kuadër të dialogut me Serbinë. U kërkua presion më i madh ndërkombëtar që Serbia t’i hap dosjet. /21Media