Tenda në oborrin e QMF-së

Tenda në oborrin e QMF-së

Pas vendimit të Shtabit Emergjent, tenda është vendosur edhe në oborrin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Komoran.

Tenda e improvizuara në oborret e QKMF-së në Drenas dhe Komoran, janë vendosur në mënyrë që ata të cilët dyshojnë se kanë simptoma të ngjashme me ato të virusit COVID-19, t’i kryejnë kontrollet fillimisht në këto tenda, ndërsa shërbimet tjera në këto objekte shëndetësore nuk do të ndalen, por të do të vazhdojnë sipas planit të punës.

Në Kosovë numri i të prekurve nga koronavirusi ka shkuar në 13-të./21Media