Tërmeti që ndodhi këtë pasdite me një intensitet prej 4.9 gradë sipas Rihterit me epiqendër në zonën e Mavrovës, shkaktoi rrëshqitje të dheut në rrugën Mavrovo – Dibër, e cila bllokoi rrugën.

Ky është si një pas tronditje nga një tërmet i fortë që goditi të njëjtën zonë këtë mëngjes me një intensitet prej 5 gradë.

Asnjë dëmtim tjetër nuk është raportuar deri më tani, dhe në 12 orët e fundit, përveç dy atyre të mëdha, ka pasur disa dridhje më të vogla./TV21