Tirana e Durrësi zbrazen në një masë, një numër i qytetarëve ia mësyjnë Pogradecit

Tirana e Durrësi zbrazen në një masë, një numër i qytetarëve ia mësyjnë Pogradecit

Tërmeti rrënues në Shqipëri ndër qytetarë la pas edhe frikën nga tërmete të reja eventuale, por edhe nevojën që për pak të ikin nga realiteti i trishtë që e përjetuan këto ditë.  Pikërisht frika nga tërmeti, siç raportohet, zbrazi në një masë Tiranën dhe Durrësin. Një numër i qytetarëve ia mësyjnë Liqenit të Pogradecit.