Investime milionëshe për zgjerimin e rrjetit të ngrohjes

Investime milionëshe për zgjerimin e rrjetit të ngrohjes

Ngrohtorja “Termokos” e gatshme, që në varësi të kushteve klimatike, që do të mbretërojnë, të fillojë furnizimin me ngrohje për mbi 15 mijë konsumatorë, në afatin e përcaktuar ligjor. Ndërsa furnizimi me ngrohje do të vazhdojë deri më 15 prill, varësisht edhe nga kushtet e motit dhe për aq kohë sa lejohet ligjërisht të vazhdon furnizimi me ngrohje. Investime milionëshe në zgjerimin e rrjetit të ngrohjes. Në këtë temë kolegu Bahtir Cakolli bisedoi me Arsim Fetahun kryeshef ekzekutive në këtë ndërmarrje.(Teksti-Bahtir CAKOLLI, kamera-Sahit TROSHUPA)/21Media