Banorët kërkojnë mbështetje për zhvillimin e bujqësisë

Banorët kërkojnë mbështetje për zhvillimin e bujqësisë

Mungesa e kushteve më elementare për jetesë, i ka detyruar banorët e Terstenikut të Pejës që migrojnë drejt qendrave urbane. Bujqësia dhe pemtaria janë burimet e vetme për sigurimin e ekzistencës. Ndërkohë, ata që kanë mbetur në këtë fshat kanë gjetur mënyra për t’u marrë me bujqësi.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media