Pupovci: Cfarë do të jetë rezultati, varet nga kopjimi.- Qehaja: Në testi e maturës ka mungu administrimi i mirëfillit

Pupovci: Cfarë do të jetë rezultati, varet nga kopjimi.- Qehaja: Në testi e maturës ka mungu administrimi i mirëfillit

Testi i maturës shtetërore edhe sivjet u karakterizua me administrim jo të mirë, dhe si rrjedhojë pati kopjim. Njohës të cështjeve të arsimit thonë se  administrimi i testit të maturës ka nevojë të përmirësohet në të kundërtën problemet do të mbeten të njëjta./21Media