Hulumtimet kanë treguar se kujtesa jonë nuk është aq e mirë sa ne mendojmë dhe se shpesh nuk mund t’i dallojmë madje as logot e brendeve më të njohura.

Shembull, vetëm 6% e njerëzve janë të aftë të dallojnë logon e Starbucks./21Media