Ndonjëherë ne shohim gjëra që na bëjnë të ngrisim vetullat dhe të themi: “Më falni, çfarë pashë?”.

Ashtu si kur keni vendosur të bëni një kek të vockël që ka dalë si elefant ose kur digjet një shkop që duket si mikrofon.

Koincidenca të tilla na bëjnë të besojmë se jeta ka ende diçka të re për të na zbuluar.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të marra nga Bright Side, të cilat janë mjaft zbavitëse./21Media