Nervoza dhe paniku janë pjesë e përditësisë

Nervoza dhe paniku janë pjesë e përditësisë

Ankthi, sulmet paniku dhe shqetësimet nuk janë vetëm diçka që ndiejmë kur po i afrohemi afateve ose kur po bëjmë diçka të re, por vazhdimisht janë ndjenjë e pranishme që nuk zhduket as kur nuk ka arsye për presion.

Këto kushte duhet të trajtohen me ndihmën e ekspertëve, mjekëve, por ka teknika që ndihmojnë në uljen e simptomave.

Flini mjaftueshëm

Buzëqeshja është bar

Shprehni falënderime

Kujdes në ushqime

Mësoni të merrni frymë

Meditoni

Planifikoni më herët