Presidenti Hashim Thaçi në intervistën për RTV 21: Me zyrtarët amerikanë diskutuam për ecurinë e dialogut Kosovë-Serbi

Presidenti Hashim Thaçi në intervistën për RTV 21: Me zyrtarët amerikanë diskutuam për ecurinë e dialogut Kosovë-Serbi

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, i cili gjendet për vizitë në SHBA, i ka dhënë një intervistë korrepsondentit tonë atje, Halil Mula, në të cilën flet për takimet me zyrtarë të Departamentit  amerikan të Shtetit dhe me përfaqësues të komunitetit shqiptaro-amerikan. Thotë se në qendër të bisedave ishte përfundimi i dialogut Kosovë-Serbi me njohje të ndërsjellë.(E pergaditi- HALIL MULA)./21Media