Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka vizituar sot Krushën e Madhe.

Thaçi ka kujtuar masakrën në të cilën u vranë 240 civilë të pafajshëm.

Në postimin e tij në Facebook, Thaçi ka shkruar se “gratë e Krushës janë simbol i mbijetesës dhe i forcës për t’u ringritur nga hiri i luftës, me humbje shumë të mëdha në njerëz, duke mos u dorëzuar asnjëherë për ndërtimin e jetës së re”.

Në Krushë të Madhe, aty ku forcat serbe vranë 240 civilë të pafajshëm në një prej masakrave më të mëdha. Gratë e Krushës…

Posted by Hashim Thaçi on Monday, 20 July 2020