Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi sot për herë të parë ka dalur para Dhomave të Specializuar në Hagë.

Thaçi, ka thënë se i ka lexuar të gjitha aktakuzat që i janë drejtuar atij, por ai të gjitha i hedh poshtë.

“I dëgjova i kam lexuar dhe i hedh poshtë të gjitha”, ka thënë Thaçi./21Media