Thaçi: Lufta ndaj korrupsionit të nivelit të lartë të jetë prioritet.-Braathu: Korrupsioni i nivelit të lartë minon besimin në institucionet

Thaçi: Lufta ndaj korrupsionit të nivelit të lartë të jetë prioritet.-Braathu: Korrupsioni i nivelit të lartë minon besimin në institucionet

Presidenti i vendit Hashim Thaçi u ka bërë thirrje të gjithë zyrtarëve që zbatojnë ligjin në veçanti gjyqtarëve dhe prokurorëve që lufta ndaj korrupsionit të nivelit të lartë të jetë prioritet për ta. Sipas tij, korrupsioni është kërcënim serioz jo vetëm për Kosovën, por edhe për vendet më të zhvilluara./21Media