Kosova nuk do të jetë gjatë e bllokuar?!

Kosova nuk do të jetë gjatë e bllokuar?!

Presidenti Hashim Thaçi komentoi situatën e krijuar, kur Kosova tash gjashtë muaj është me qeveri në detyrë dhe në pritje të qeverisë së re.

Presidenti Thaçi tha se Albin Kurti ose duhet ta pranojë zyrtarisht kandidimin për kryeministër ose ta refuzojë. Theksoi se Kosova nuk do të jetë gjatë e bllokuar dhe se do të shikohen të gjitha mundësitë.(Teksti- Albulena NUHA, kamera – Fatos VESELI   )./21Media