Kryeministri njofton Presidentin me ecurinë e dialogut.- Thaçi: Pa praninë e SHBA-së jam skeptik që mund të ndodhë njohja reciproke.-Hoti: Do të angazhohemi që dialogu të mos rrëshqasë në dialog teknik

Kryeministri njofton Presidentin me ecurinë e dialogut.-
Thaçi: Pa praninë e SHBA-së jam skeptik që mund të ndodhë njohja reciproke.-Hoti: Do të angazhohemi që dialogu të mos rrëshqasë në dialog teknik

Presidenti Hashim Thaçi priti në takim kryeministrin Avdullah Hoti i cili e informoi për ecurinë e rifillimit të dialogut me Serbinë.
Presidenti Thaçi edhe me këtë rast theksoi se dialogu duhet të finalizohet me njohje reciproke dhe se në asnjë mënyrë nuk duhet të lejohet që ky proces të rrëshqas në dialog teknik, për çka kryeministri Hoti e garantoi se nuk do të ndodh në gjë e tillë./21Media