Presidenti Thaçi bëri homazhete Memoriali “Heroinat”

Presidenti Thaçi bëri homazhete Memoriali “Heroinat”

 Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, bëri homazh te memoriali “Heroinat” në Prishtinë, në nderim të sakrificës së grave shqiptare në luftën për liri dhe pavarësi. Presidenti Thaçi, tha se bashkësia ndërkombëtare po hesht karshi gjenocidit serb në Kosovë por theksoi se Kosova nuk do të amnistoj kurrë këtë krim.(Teksti- Aurela ELSHANI, kamera- Adid BERKOLLI)./21Media