SHBA mbështet dialogun me njohje reciproke.- Thaçi: Presidenti përfaqëson vendi brenda dhe jashtë .-Thaçi: Kemi Qeveri të pakicës shqiptare

SHBA mbështet dialogun me njohje reciproke.- Thaçi: Presidenti përfaqëson vendi brenda dhe jashtë .-Thaçi: Kemi Qeveri të pakicës shqiptare

Presidenti, Hashim Thaçi, ka deklaruar se beson fuqishëm në përkushtimin e Shteteve të Bashkuara për të mundësuar arritjen e marrëveshjes finale midis Kosovës dhe Serbisë. Ai theksoi se roli i tij në procesin e  dialogut do të zhvillohet në bazë të kushtetutës së Kosovës.
Me këtë rast presidenti Thaçi komentoi edhe Qeverinë Hoti të cilën e quajti qeveri të pakicës shqiptare që duhet të bashkëpunoj edhe me opozitën.(E pergaditi- Burim ZARIQI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media