Thaçi: Për vizat kishte vetëm heshtje, heshtje, heshtje

Thaçi: Për vizat kishte vetëm heshtje, heshtje, heshtje

Presidenti, Hashim Thaçi, pas takimit që ka zhvilluar me këshille e kancelarët gjermane, Angela Merkel, dhe presidentit të Francës, Emanuel Macron, ka thënë ua ka bërë të qartë se pa liberalizimin e vizave pala kosovare nuk do të ulet në tavolinën e bisedimeve në Bruksel. Kritikoi Bashkimin Evropian për mos aftësi për të marrë vendim për vizat.Përgatiti: Burim Zariqi, Kamera: Gyner Zqriqi, Montazhi: Burim Zariqi/21Media