Haradinaj: Nuk mundem me përfaqësua Kosovën pa gjithë përfshirje

Haradinaj: Nuk mundem me përfaqësua Kosovën pa gjithë përfshirje

Që nga shpallja e ligjit për ekipin negociator si antikushtetues, përfaqësuesit politik nuk kanë gjetur konsensus për përfaqësimin e vendit në procesin e dialogut me Serbinë. Deputetët e pushtetit dhe të disa të opozitës kanë vlerësime të ndryshme se kush duhet të jetë në krye të dialogut dhe se si duhet të përfaqësohet Kosova përball Serbisë./21Media