Thaçi: Vendi të mos shkojë në zgjedhje e as të shpërbëhet Kuvendi

Thaçi: Vendi të mos shkojë në zgjedhje e as të shpërbëhet Kuvendi

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, bëri të ditur se të hënën do të fillojë takimet me liderët e partive politike, për të marrë opinionet e tyre në lidhje me formimin e Qeverisë së re. Në Vetëvendosje thonë se nuk do të përfshihen në Qeveri teknike apo gjithëpërfshirëse. Sipas tyre, Qeveria në detyrë do të vazhdojë punën e saj deri të përfundojë pandemia dhe më pas vendi duhet të shkoj në zgjedhje të jashtëzakonshme.(Teksti- Burim ZARIQI)./21Media