Thaçi: Nuk lejojmë që të cenohet sovraniteti i Kosovës

Thaçi: Nuk lejojmë që të cenohet sovraniteti i Kosovës

Presidenti, Hashim Thaçi, deklaroi se Kosova është e gatshme për dialog me Serbinë, proces ky, i cili nuk do duhej shtyrë për më vonë. Ai shfaqi besimin se marrëveshja përfundimtare ndërmjet dy shteteve mund të arrihet këtë vit. Kreu i shtetit, po ashtu, theksoi se marrëveshja ka rëndësi të posaçme për anëtarësimin e Kosovës në Bashkimin Evropian dhe në  NATO.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera-Berat BAHTIRI )./21Media