Thaçi: Përvoja e tyre e hidhur elektorale përballë meje ka lënë pasoja

 Thaçi: Përvoja e tyre e hidhur elektorale përballë meje ka lënë pasoja

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka mohuar se ka qenë faktor në rrëzimin e qeverisë së udhëhequr nga Albin Kurti i Lëvizjes Vetëvendosje.

“As s’kam pasur gisht, as s’kam pasur dorë. Unë s’kam qenë në Kuvend. Është e drejtë kushtetuese dhe ligjore, që e kanë shfrytëzuar deputetët e Kuvendit të Kosovës”, është shprehur Thaçi.

“Tash përmendja e emrit tim, prej deputetëve, është çështje e tyre”, ka thënë Thaçi.

“Përvoja e tyre e hidhur elektorale përballë meje ka lënë pasoja. Këtë obsesion dhe paranojë askujt s’mund t’ia tejkalojmë”, ka thënë Thaçi. /Express