Thaçi: Do të ndihem mirë pranë kryeministrit Hoti në SHBA Thaçi: BE-ja nuk duhet të shqetësohet për rezultatet e takimit në Uashington

Thaçi: Do të ndihem mirë pranë kryeministrit Hoti në SHBA
Thaçi: BE-ja nuk duhet të shqetësohet për rezultatet e takimit në Uashington

Presidenti, Hashim Thaçi, tha se në takimin e 27 qershorit në Uashington pala kosovare do të flas më një zë dhe në bazë të kompetencave kushtetuese. Tha se synojnë që të arrihet një marrëveshje me njohje reciproke me Serbinë. Tha se Bashkimi Evropian nuk duhet të shqetësohet me rezultatet që mund të dalin nga takimi në Shtëpinë e Bardhë. (Teksti- Burim ZARIQI, kamera Kushtrim RRmoku)./21Media