Presidenti Thaçi u takua me Micheline Calmy-Rey

Presidenti Thaçi u takua me Micheline Calmy-Rey

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot ish Presidenten e Konfederatës së Zvicrës, Micheline Calmy-Rey, të cilës i dëshiroi mirëseardhje në Kosovë dhe e falënderoi për përkrahjen që i ka dhënë Kosovës gjithmonë.

“Është kënaqësi t’ju takoj sot dhe t’ju shpreh mirënjohjen e popullit të Kosovës për përkrahjen e vazhdueshme që i keni dhënë Kosovës”, u shpreh Presidenti Thaçi.

“Zëri juaj ka qenë ndër zërat e parë për pavarësinë e Kosovës dhe ka hapur sytë e shumë të tjerëve”, shtoi Presidenti Thaçi.

Ndërsa, presidentja Micheline Calmy-Rey u shpreh se është e lumtur që është në Kosovë.

“Fatin e Kosovës e kam në zemër”, u shpreh Presidentja Calmy-Rey.

Presidenti Thaçi e falënderoi Presidenten Calmy-Rey që nuk po e harron Kosovën.

Presidenti Thaçi gjithashtu foli për të arriturat e Kosovës që nga pavarësia.

“Jemi në rrugë të drejtë. Kemi sfida por po i kalojmë me sukses”, përfundoi  Thaçi./21Media