Thaçi takoi edhe zyrtarët e lartë amerikan Riker dhe Palmer.-“SHBA-ja e përkushtuar për një Ballkan Perëndimor në paqe e stabilitet”

Thaçi takoi edhe zyrtarët e lartë amerikan Riker dhe Palmer.-“SHBA-ja e përkushtuar për një Ballkan Perëndimor në paqe e stabilitet”

Presidenti Hashim Thaçi u takua me presidentin amerikan Donald Trump. Presidenti Thaçi tha se vazhdimi i mbështetjes gjithëpërfshirëse amerikane është jetik për ruajtjen e paqes dhe stabilitet në Ballkanin Perëndimor dhe në mbarë Evropën. Presidenti Thaçi gjatë qëndrimit në Nju Jork është takuar edhe me zyrtarët e lartë amerikan Riker dhe Palmer./21Media