Thaçi: Synim duhet të jetë anëtarësimi në NATO dhe BE

Thaçi: Synim duhet të jetë anëtarësimi në NATO dhe BE

Pas pranimit të aktgjykimit të plotë të Gjykatës Kushtetuese për vlerësimin e kushtetutshmërisë së dekretit të presidentit, me të cilin propozova Avdullah Hotin si kandidat për kryeministër për të formuar Qeverinë e re  Kosovës, presidenti Thaçi kërkoi që shumë shpejtë të formohet Qeveria dhe mos të ketë vakum institucional.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Kushtrim RRMOKU)./21Media