Presidenti i drejtohet Kushtetueses.-Thaci: Vendimi i Qeverisë ka krijua panik dhe konfuzion tek qytetarët

Presidenti i drejtohet Kushtetueses.-Thaci: Vendimi i Qeverisë ka krijua panik dhe konfuzion tek qytetarët

Presidenti i vendit Hashim Thaçi e ka dërguar në Gjykatën Kushtetuese vendimin e Qeverisë për  kufizimin e lëvizjes së qytetarëve, të cilin vendim ai e ka cilësuar anti-kushtetues, ndërsa, ka kërkuar nga kryeministrit që ta tërheq këtë vendim. Por, Qeveria pas vendimit ka kërkuar që të zbatohen vendimet e Qeverisë. (Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Lulzim FANA)./21Media