Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është vetëdeklaruar i pafajshëm në të gjitha pikat e aktakuzës nga Gjykata Speciale.

“I nderuar gjykatës akuza është krejt e paqëndrueshme dhe deklarohem i pafajshëm plotësisht! E ritheksoj akuza është e paqëndrueshme deklarohem i pafajshëm për të gjitha pikat e aktakuzës”, ka thënë Thaçi./21Media